Grenada : een middag op zee

Klein in formaat, groot in karakter. Het 'kruideneiland' Grenada biedt niet alleen waanzinnig mooie baaien en parelwitte stranden, maar ook prachtige natuur, met groente- fruit- en kruidenplantages, ongerepte regenwouden, watervallen, kratermeren en een adembenemende onderwaterwereld. De kleurrijke bevolking is heel vriendelijk. Hun hartelijkheid en de altijd aanwezige reggae en calypsomuziek werken aanstekelijk.

Sandals La Source Granada ******

Het paradijs komt tot leven in het 6-sterren Sandals La Source Grenada resort. Deze luxueuze parel biedt u een romantische, authentiek Caribische vakantie aan terwijl u baadt in alle luxe. Werkelijk adembenemend.

Categorie: Eén van de nieuwste aanwinsten van de prestigieuze Sandals hotelgroep, eind 2013 geopend. Sandals La Source is ongetwijfeld één van de meest exclusieve adressen van de Caraïben met ultieme 6-sterren service. All inclusive, met alle luxe inbegrepen, enkel voor volwassen koppels.

Ligging: Op het kruideneiland Granada, aan het exclusieve Pink Gin Beach en aan drie zijden omring door de azuurblauwe Caribische Zee. Het is amper enkele minuutjes van de internationale luchthaven verwijderd.

Faciliteiten: 9 verschillende restaurants zijn inbegrepen in uw ultieme All Inclusive formule. Gastronomische topkeuken wordt u o.m. geserveerd in Le Jardinier, met vooral Franse gerechten op de kaart. Sandals La Source herbergt ook het eerste steakhouse van de groep en verder proeft u er ook van de aller-lekkerste sushi, pasta of zeevruchten. Voor uw maaltijd kunt u even uitblazen in één van de 4 prachtige bars met een kleurrijke cocktail. Het hotel beschikt over 3 zwembaden en daarboven nog 2 bijzondere lagunebaden. Elk zwembad heeft haar eigen aankleding en uitzicht. Verder ook een indrukwekkend fitnesscentrum, een grootse spa en heel wat inbegrepen (water)sporten. Zo kunt u, als gediplomeerde duiker, ongelimiteerd duiken en zijn ook de andere land- en watersporten gewoon inbegrepen in uw All Inclusive pakket.

Accommodatie: 231 kamers en suites, verdeeld over drie luxedorpen: Pink Gin, South Seas en de Italian Village. Standaard verblijft u in het South Seas gedeelte van het hotel. De standaardkamers kijken uit op de exotische tuinen en beschikken over flatscreen televisie, een badkamer met inloopdouche, airco en een alarmwekker. Mits supplement zijn er tal van andere kamertypes boekbaar. Zo zijn er iconische suites met privaat overlopend zwembad en adembenemend oceaanzicht. Aan te raden zijn ook de Millionaire Suites in een mediterrane stijl met tevens een privaat overlopend zwembad, een mooie veranda en een openluchtbad. 75 suites beschikken ook over de diensten van een persoonlijke butler, die uw elke wens inwilligt en uw luxevakantie nog aangenamer maakt. Andere suites behoren tot het Club Sandals gedeelte, met toegang tot de club lounge en een ruime waaier aan andere privileges. Zo wordt de bar op uw kamer gevuld met uw favoriete alcoholische dranken, kan u beroep doen op de diensten van de conciërge, kan u ongelimiteerd van de room service bestellen en worden er doorheen de dag hapjes en drankjes aangeboden in de lounge. 

praktische informatie

Prijzen te verkrijgen op aanvraag

Klik hier voor meer informatie