De troeven van deze culinaire cruise * topchef aan boord * perfecte service aan boord * alles staat in het teken van gastronomie & service * 4 à la carte restaurants - zonder supplement * Culinary School aan boord * Uitgebreide Canyon Ranch & Spa * Culinaire omkadering door de masterchef
De Marina is een middelgroot schip voor 1250 passagiers. Persoonlijke topservice staat centraal. De ruime kajuiten en suites zijn luxueus, comfortabel en sfeervol ingericht en voorzien van alle faciliteiten zoals katoenen badjassen en slippers, badproducten van Bvlgari, TV, safe en een gevulde minibar.
Oceania Cruises is de 'rederij van de foodies'. De gerechten worden samengesteld en bereid door de meest getalenteerde chefs ter wereld met verse ingrediënten. In de Grand Dining Room serveert men Europees geïnspireerde gerechten van de Canyon Ranch. Het menu verandert dagelijks en reserveren is niet nodig.
De 4 à la carte restaurants kunnen we zeker aanbevelen. In de Polo Grill kan u genieten van de meest malse en heerlijkste steaks. De gegrilde kreeft en zwaardvis zijn ook aanraders op het menu. Toscana serveert authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Omringd door het rustgevende en moderne interieur en de heerlijke geuren en smaken in het restaurant Red Ginger, voelt en proeft u de sfeer van Azië. Topchef Jacques Pépin, culinair directeur sinds 2003, creëert de allerbeste Frans geïnspireerde menu's voor het restaurant Jacques. In het Terrace Café kan u ook buiten ontbijten, lunchen of dineren. Voor de à la carte restaurants is het aangewezen om tijdig te reserveren.
De excursies, georganiseerd door de rederij, focussen op de lokale cultuur, geschiedenis en gastronomie. Na een dag vol nieuwe ervaringen is het heerlijk ontspannen in de Canyon Ranch SpaClub. Het accent in dit spacentrum ligt vooral op een gezonde levensstijl en spiritueel bewustzijn. Ook een uitgebreide fitnessruimte met de nieuwste technologieën is aan boord te vinden. Op het pooldeck is een groot zwembad en twee whirlpools aanwezig.
Programma
04/11/2020 Vlucht Brussel - Rome. Transfer naar de haven in Civitavecchia ( ROME ). Inscheping.
05/11/2020 Livorno ( Pisa/ Firenze ), Italië
06/11/2020 Ajaccio, Corsica
07/11/2020 Palma de Mallorca, Spanje
08/11/2020 Valencia, Spanje
09/11/2020 Barcelona, Spanje
10/11/2020 Marseille,Frankrijk
11/11/2020 Ontscheping in Monte Carlo. Transfer naar de luchthaven in Nice. Vlucht Nice - Brussel.
04/11/2020 tot 11/11/2020 | Vanaf 3699 € pp |
Inbegrepen in de prijs
Niet inbegrepen in de prijs
Supplementen voor verschillende kajuittypes vanaf 90 € per persoon